Diensten

Boonstra Juridisch is een kantoor dat zich richt op diverse onderwerpen in het privaatrecht, met name op onderstaande diensten. Zo is het verplicht te informeren over uw privacy- en cookiebeleid. Dit kan door middel van een privacyverklaring en cookiestatement/cookieverklaring. 

Juridisch privacy pakket

Voldoet uw website aan alle juridische privacyvereisten? In dit pakket vind u in een oogopslag de belangrijkste vereisten! In heldere en eenvoudige taal uitgelegd. Inclusief benodigde documenten als; een privacyverklaring, een cookiestatement, een verwerkingsregister en een verwerkingsovereenkomst!

Juridisch E-Commerce Pakket

Uw e-commerce website moet volgens de Nederlandse wetgeving voldoen aan verschillende eisen. In dit pakket vindt u de belangrijkste geldende eisen! In heldere en eenvoudige taal uitgelegd. Inclusief benodigde documenten als; standaardtekst levering, standaardtekst bedenktermijn, herroepingsformulier, et cetera!

Privacyverklaring (AVG)

Verwerkt u persoonsgegevens? Daarvan is sprake indien u persoonsgegevens bewaart, gebruikt of deelt van bijvoorbeeld klanten of bezoekers. Persoonsgegevens zijn bijvoorbeeld iemands naam, adres en woonplaats, maar ook een IP-adres is een persoonsgegeven. U bent bij verwerking daarvan volgens de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) verplicht te informeren over uw privacybeleid. De toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), adviseert een online privacyverklaring. 

Cookiestatement

Gebruikt uw website cookies? Dan is een cookiestatement/cookieverklaring in veel gevallen verplicht onder de cookiewet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Indien u geen cookiestatement heeft riskeert u hoge boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Juridische Analyse website

Voldoet uw website wel aan de huidige wet- en regelgeving? Door middel van een juridische analyse toetsen we uw website aan geldende wet- en regelgeving, o.a. aan de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) en diverse andere relevante wetgeving. Naar aanleiding van deze analyse geven we u een advies met verbeter- en aandachtspunten van uw website.

Juridische dienstverlening

Bij Boonstra Juridisch kunt u terecht met uw juridische vragen omtrent het ondernemerschap, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht met juridische vragen. In een persoonlijk of telefonisch gesprek ondersteunen wij u met uw juridische vragen.