Over ons

Boonstra Juridisch is een kantoor dat zich richt op diverse onderwerpen in het privaatrecht. Zo ondersteunen we ondernemers met hun privacy- en cookiebeleid, informeren we over geldende wet- en regelgeving en helpen we ondernemers met juridische vragen. Onze dienstverlening is veelal gericht op (e-commerce) ondernemers.

Over ons

Boonstra Juridisch is een kantoor met een specialisatie in het privaatrecht. Onze focus ligt op zakelijke juridische dienstverlening voor met name (e-commerce) ondernemers. Flexibiliteit en aandacht voor cliënten staan hoog in het vaandel. Boonstra Juridisch is vanuit haar vestiging in Groningen actief door heel Nederland.

Boonstra Juridisch is gestart op 6 juni 2020 (06-06-2020).

Boonstra Juridisch is opgericht om (startende) ondernemers te helpen in de complexe juridische wereld. Waar moet u als startende ondernemer rekening mee houden? Welke juridische documenten zijn verplicht? Hoe zit het met de privacy van (toekomstige) klanten? Boonstra Juridisch helpt u graag op weg.

 

Boonstra Juridisch is opgericht om startende ondernemers te helpen in de complexe juridische wereld. Waar moet u als startende ondernemer rekening mee houden? Welke juridische documenten zijn verplicht? Hoe zit het met de privacy van (toekomstige) klanten?